недеља, 7. април 2013.

Писмо генерала Ратка Младића Руској Думи


Ћелија
А – 2188
САТРАПИЈА
Хаг
Холандија
24.02.2013. г.
17,36
Поштовани Друже Зјуганов,
Драги Другови и Браћо и сестре из Руске Думе,
Велика Вам Хвала што сте покренули Комитет Думе за помоћ Србима – робовима у Хашком Казамату.
Учинили сте мени велику част што сте послали Депутате да ме посете у притворској јединици тј. у Гаргамел суду, Хашком Трибуналу. Радо се изљубио са свима:
1. Другом В.Комоједовом,
2. Адмиралом А.Тарнајевом,
3. Пуковником П. Дорохином,
4. Академиком Јеленом Гусковом, мојом пријатељицом и сестром.
О њима понешто сазнах, али од мога монолога нису се ни могли послужити припремљеним специјалитетима које направише моје колеге официри, робови у НАТО Казамату.



Драги пријатељи дао сам сестри Јелени једно 5-6 страница из свеске које сам написао у судници док је НАТО-комисија заседала, то није суд то је корумпирана НАТО мафија која ослобађа њихове зликовце Хрвате, Муслимане и Албанце, а Србе тамниче на драконске казне, обично на доживотне робије, на неколико десетина година, неки су „умрли“ у Казамату, или се „убили“ или су целу деценију у њиховим чељустима и чекају њихову инквизицију.
Ми смо по њима криви зато што смо Срби и православци, зато што смо бранили своју земљу СФРЈ, своју част, наш народ и православну веру, што смо се супроставили НАТО немани и фашистичкој накази Хрватских, муџахединских и шиптарских нарко убица и сепаратистичких гомила које помоћу Берлина, Беча, Рима, па и мало шире хоће да се устреме на прави циљ трасиран у време Бизмарка и Наполеона, касније Хитлера. Какав им је био циљ и задаћа – тада – исти је и сада само су те планове умотали у шарене фолије, а циљ им је исти или сличан претходним императорима који упадаше са својим хордама на ПРАВОСЛАВНУ СВЕТУ ЗЕМЉУ. Ишли су мало около и стратегијом као:
а) Наполеон Бонапарта.
* Одвојено маршовати скупа се тући.
Браћо депутати сви Ви то знате боље од мене Ратка Младића.
Бонапарта је упао на Балкански простор овладао обалом, поробио Дубровник, некада претежно Српски град. Околно становништво почеше преобраћати у католичку веру (Словенце и Хрвате) чист ПРОЗЕЛИТИЗАМ.
Под слоганом да бране хришћанство од Турака уз помоћ Беча (Монархије) и Рима све су покатоличили и гурнули их на Србе и Србију, на Русе и Русију. Ви знате колико наше православне деце погину у тим одбрамбеним ратовима, да би се сачувала Русија и одбранила Москва. Ово што ја пишем можда ће учене главе као Другарица Академик и Мој саборац оценити слабом оценом, али ја Вам ово пишем из душе у мојој ћелији која је димензија 2,5х3,5х2,20 м, око 9м3простора, сва је од бетона, у њој је болеснички кревет, витрина за одећу и обућу, мали витраж за ситнице, сталажа за БАЈДЕРЕ (НАТО ЛАЖИ и најчешће научене и монтиране ЦИЈИНЕ = САД и НАТО – оптужбе) које имају за циљ да нас облате, сатанизују, прикуцају на стуб срама, зато што им се нисмо спустили под ноге да им целивамо њихове крваве чизме и крваве руке кроз векове до рамена.
Опростите на тешким речима, можда сам ја огорчен, али се ја НАТО и ЗАПАДНЕ НЕМАНИ уопште не плашим, знам их ја добро јер сам 5 година ратовао против њихових миљеника и њигових хорди. О томе ћу касније. Хоћу још о Бонапарти и његовом походу на Москву.
Руски народ и Руски Хероји су му на Бородинском бојишту дали лекцију и пут у Француску. Ништа католици нису платили, а пуно су Православљу и Величанственој Русији и спалили, опљачкали, разорили и побили. Русија, славенска душа орпостише им сва злодела, па и сада има последица од његовог похода, а они се диче неком културом и „светлостима Париза“.
О Бонапарти толико. Није заслужио да трошим оловку – Руску, црвену, а на њој пише КПРФ, а ја додајем: „овом оловком Ратко ћирилицом пиши и слободно диши“.
Драга браћо и сестре Депутати ово је прва оловка из Мајке Русије, ова Ваш ПОДАРОК ми је драг и мио исто као и капа, мајица, писмо друга Зјуганова и свих који основасте Комитет у ДУМИ за одбрану нас хашких осуђеника и притвореника.
Ја ћу све учинити, а мала ми је моћ, да ову НАТО Аждају демистикујем и разоткријемо њене намере, а оне су мени видљиве. О томе ћу мало касније рећи.
б) сада о монструму Хитлеру! 
О његовом „Блиц Кригу“ досадашња историја зна и историчари.
Понешто знам и ја. Учио сам на војним школама о фашизму и његовом плану „Барбароса“ и линији А-А (Архангелск – Астрахан). Куда је та линија ишла преко или источно од Урала.
Своје је армије упутио правцима Берлин-Варшава-Москва; Берлин-Прибалтичке земље-Минск-Лењинград, а део армија (Паулс) је усмерио ка Стаљинграду, а 1942.г. је Ромела упутио северном Африком све до Горбука.
Иоле добар маљчик зна из историје шта и како се дешавало. Какве је подвиге чинио сваки црвеноармејац, шта је све чинио мајор Лугавој да ојача одбрану и да фашисти не упадну и разоре Лењинград-Петровград, град Херој који је издржао 900 дана у блокади. Знају ли наши нараштаји где је Озеро Ладога, како је оно било једина дарога (пут) спаса да би се дотурила храна, лекови, масноћа, со и хлеб промрзлим и изменоглим становницима. Знају ли потомци шта су станице на леду замрзнуте ладоге, како су се утопљавали чајем возачи конвоја и сл. Да ли ико сем језера Ладоге зна колико је камиона, товара и хероја пропало под лед и скончало млади живот, то још сигурно није пописала Академија Наука – то се све неда ни наћи ни из хладних дубина извадити, а камоли описати и пописати смрзнуте од глади и изнемоглости на улици Царске Престонице Романових. Знају ли нам деца подвиг лекара у Лењинграду који умире од глади и када му медицинска сестра предлаже да поједе кору хлеба  (100 гр), 50 грама масноће и 10 гр. соли (NaCl – натријум хлорид) и да му да ињекцију да му спаси живот а тај колос-Херој рече: „Не, то све остави да се да војнику на фронту, а ти карандаш в руке и пиши симтоме болести од глади“ – и тако сконча тај јунак. Имам га још у мом срцу, он и сви наши јунаци из прошлих и ових ратова дају ми снагу да све издржим и да дођем ведра чела у своју кућицу стан – са 3 квартире у слободарски Београд, да се нађем међу људима у прелепој Москви, да посетим Академију наука и Вас Сестро Јелена, да запливам у рекама Москви, Волги и Јенисеју, да видим Сибир, Јакутију, Бајконур, Владивосток, да дођем на Сахалин и Камчатку, да посетим Дон, да видим Урал и Ингушетију, да се сретнем са херојским руским народом који стоји на бранику православља, уз славну и чврсту Руску Армију зауставио џихад ратнике да се убацују у Мајку Русију.
Баш сам се расписао др Јелена, баш ћу се показати слабим учеником о природним лепотама величини наше МАТУШКЕ Русије, али хоћу да Вам будем помало досадан јер сам био дубоко потресен терористичким погрому деце у школи у Белсану, терору у позоришту Останкино или терору на станици подземној у Москви. По мени то није знање само муслиманских екстремиста, то су паклени планови запада „НАТО“, ЦИЈА а на челу су лобисти мултинационалне корпорације, а главни дистрибутер тих пакости је ПЕНТАГОН, а основна му је осовина и покретачка снага Хашки Трибунал.
Ту се не зна ни колико ту има цијиних људи – од Председника суда МЕРОНА, разних жбирова који вршљају по планети, хушкају на рат или га потпаљују и отворено га најављују као легалан и легитиман хаос, а ОУН су ставили под своју шапу и кроз стратегију, сукоба ниског интензитета руше државу по државу, метрополу по метрополу, иду путевима нафте и капитала, као заводе демократију и људска права, чувају као некакав мир и слично.
Коме су они донели мир, када и где?
Ја сам њихове генерале многе упознао од оних из Африке, Европе, Индије до Америке. Питао сам ове перјане Французе: Мориона, Сабируа, Кота, Жалвијара и друге… Д.Прел и Енглезе: Хејза, Роуза, Смита или Америчке: Кларка и сличне – који су мојих година, па г.Кларку поставим просто питање: „Да ли је он икада и где ратовао и зашто?“ А он као из топа – На глави му капа са 4 звезде-беле- а он рече на састанку у Бања Луци 1995 (снимила камера) „о да ја сам имао у досадашњој каријери 12 ратова у 11 земаља, био сам у рату у Вијетнаму у Голфу и тд. Ја много нестрпљив, како ме Бог дао – брз и одмах га питам: „У којим сте то Ви земљама ратовали и зашто.“
Он их неколико наброја а овај Енглез Смит хоће да промени тему – види да сам га увукао у живо блато!
Смит – енглеска лисица убаци одмах тему о хуманитарним конвојима, о снабдевању УН, то јест НАТО ТРУПА.
Ratko Mladić 1
Браћо Руси, ДЕПУТАТИ, нисам оштар већ сам превише благ у опису УН снага на простору СФРЈ. Част изузецима, Русима, донекле Скандинавцима, Канађанима, а остало из ЗЕ земаља сем Шпанаца, Грка и Украјинаца то је прави фашибозлук, само шарају возила, мењају таблице и називе: СФОР, ИФОР, те нека имплементација, те заштитне снаге, а то Вам је све НАТО. Има тамо неких који су часно служили и били коректни, гос.Акаши, г.Иванов, г.Серђо Демело кога убише „Џихад ратници“ и пар примерака и официра типа пук.Демуренка и сличних, а многи су имали и дебеле рачуне $, DM, E од дроге, нафте, проституције, коцке, трговине робљем – женама и слично.
Ево примера: Планина Трескавица испод које сам рођен има надморску висину 2082 м, Бјелашница 2062 м нв, Игман скоро упола мањи, пошумљен, олимпијске скакаонице и скијалишта (мушки слалом 1984), хотели, тамо су муслимани 12.дивизију и део у Сарајеву (Заштићена зона???) у којој је 1.К АБиХ са око 130-150.000 војника добро наоружаних отимачина, пљачком и убијањем припадника ЈНА – легалне војске СФРЈ и ЈА.
Они се наоружаше као и Хрвати из Арсенала НАТО, из Мађарске, Пољске, Њемачке, Аустрије уз помоћ Ватикана и Америчких администрација са оружјем из Турске, Ирана и дела исламских земаља и то уз присуство снага и особља УН-мировњака. И Хрватима, Словенцима и Албанцима, а за СФРЈ, Србију, Црну Гору, РСК и Републику Српску и српском народу:
1. Санкције
2. Претње
3. Уцене
4. Санкције на Дрини
5. Тотална блокада и спречавање извоза, трговине, нема протока ни роба, ни људи, ни мисли,
6. Медијска блокада и Сатанизација, блаћење и «пљување»,
7. Бомбардовање и разарање – од резиденција, зграде Владе, касарни, ТВ и радио станица, школа, вртића, мостова, возова, аеродрома, пресецање ваздушних, речних путних и железничких чворишта, разарање села, домаћинстава, пољоприврених капацитета до убијања мале Милице на ноши у породичној кући.
Моји драги пријатељи ово Вам пишем ради Вас, да Вам се отворе очи, да се не дрема јер «Нато» није захватио Балкан, Средоземље, Блиски, Средњи и далеки Исток ради мене, Ратка Младића. Они су прешли преко нас, добро нас оградили дебелим бетоном, високим зидовима, челичним вратима, нека су висока и широка по 10 и више метара, све ћелије су стално озвучене, лево у ћошку иза дежура камера. Она је робот, не зна ни коме ни шта и чиме пишем, али ја то пишем овом красном оловком и још ћу писати узинат роботу «НАТО-у» и овај мој блокчић ће доћи у сигурне руке, руке Руских другова, доће до Думе, Академије наука, па ако ишта ваља ви га дајте свештеницима, ђацима, новинама, народу, ТВ станицама, штампајте и нека наше православно јато види шта и како се и у овим условима бори за нашу груду Православну, за нашу караулицу Републику Српску, за нашу мајчицу Србију и МАТУШКУ Россия (или 10), за ја забил писат по руски! Извините године, сада ће на чисти понедељак (08.03.43) бити пуних 70 лет.
Да сте ми здрави и живи, слава Великој Русији од Сахалина – до Берлина, где нас ослободи славна Црвена Армија и велики Војсковођа Жуков. Њему све почасти, али када је славни Херој Гагарин – први отишао у Космос и плејада хероја Космонаута – неке лично знам, а посебне поздраве шаљем нашој Валентини Терјешковој, као и свим женама Русије и православних земаља, желим срећу, љубав, доброту, храброст и љепоту и да нам се жеље испуне.
Драги другови и другарице Депутати – чланови Думе сви у сноп, без трвења, НАТО се шири, они су већ у вашим домовима, њихове рампе и ракете са лансера за 5 минута могу тући Москву, не потцењујте их, знају шта хоће, оно што немају, хоће богатства Русије, хоће плин, нафту, уметине и све што је лепо трпају себи.
Па и овај радијатор у мојој ћелији ради и греје на Руски гас, сва њихова кола троше отету нафту. У овој Холандији је стално киша, хладно, имају свега – украденог из колонија, а ја пишем ове речи Руском оловком и грејем се Вашим плином, струју трошим немилице, дању и ноћу, па њих и нас је осветлио Српски геније, попов син из села Смиљана из Републике Српске коју НАТОвци уз помоћ усташа разорише и народ у изгнанство отераше. О рату и нашим посртањима ћу Вам писати кроз решеткасти прозор и блиндирано стакло и то ће бити убитачно. По моме скромном виђењу и знању из историје, родих се 1943. године у бурним годинама и непријатељским офанзивама, а у Техерану се састаше Великани историје: 1. Стаљин, 2. Черчил и 3. Рузвелт и донеше градиозне одлуке да се порази фашизам и створи мир. Он трајаше захваљујући Светлом Руском оружју, Херојском отпором Црвене Армије и 30.000.000 жртава у сали суза на Пакленој Гори, њихове жртве су на светилишту слободе у Москви, па моји мили депутати зар Ви не видите да је НАТО неман 5` до Маузолеја слободе.
НАТО мерка Кину и Русију, пипкају око Кореје и ИРАНА, питање када ће и кога засути предаторима, локаторима, видљивим и невидљивим камерама, томахавкама, СТЕЛТ – авионима, па и оно што нас задеси у области, питање шта је и одакле је кренуло, како баш тај «метеор» паде на Чељабинско подручје. Није ваљда само дошао да поломи стакла. Ви добро процените и видите каква је то појава, чија је то ујдурма, како да то пада на Русију, застрашује Кубу и њен народ, а промаши Америку. Она се шири као балон, па «ваљда» те појаве се уплаше и падну на Русију!
Срдачан поздрав братској РОССИИ.
Ратко Младић
Завршено 25.02.`13 у 1,18 ч.

1 коментар:

Milan је рекао...

Hvala Ti što si još u mentalno dobroj formi.Istraj.Moramo za sobom ostavljati ako je ikako moguće samo ČASNE tragove.